Expoziție digitală: ”Generația 2000”

”Generația 2000”, expoziție prezentată cu sprijinul Ambasadei Republicii Populare Chineze la Bucuresti, este cea de-a doua expoziție digitală organizată de Muzeul Județean Gorj ”Alexandru Ștefulescu”. În contextul pandemiei de Covid-19, încercăm să atragem vizitatorii spre muzeu prin activități virtuale inedite, precum este această expoziție.

”Generația 2000” reprezintă persoanele născute între anii 2000 – 2019 în China și crește o dată cu dezvoltarea rapidă a țării, cu politica sa de deschidere spre exterior. E o generație de aproximativ 160 milioane de persoane și combină perfect ultimele tehnologii din diverse domenii de activitate cu viața de zi cu zi.
Generația 2000 este plină de energie, activă, curajoasă, prețuiește tradițiile și pune accent pe cunoștere. Este generația modernă, independentă, încrezătoare în forțele proprii și unică. Fotografiile din această expoziție digitală surprind momente importante din viața ”generației 2000”.
Expoziția poate fi ”vizitată” pe pagina de Facebook a Muzeului Județean Gorj ”Alexandru Ștefulescu”, dar și pe site-ul muzeugorj.ro.